zondag 29 juli 2012

Weekendje dicht bij huis (1)

Lieve lezers,

dankzij mijn lieve vriendinnetje Zusje B had ik weer een hoop nieuwe pageviews, leuk! Maar werd er meteen aan herinnerd dat het wel weer eens tijd was voor een nieuw bericht.

De laatste jaren ontdek ik dat naast het vele reizen naar het buitenland, Nederland ook een fantastisch land is om je vrije tijd door te brengen. Ik ben de gelukkige die behoort tot 2 meidengroepjes die elk jaar wel een weekend samen weggaan in eigen land.

Met de meiden die ik al het langste ken (van de middelbare school) sparen we elke maand zodat we ter plekke (meestal) niets meer hoeven bij te betalen. We boeken een huisje, doen boodschappen bij de plaatselijke Appie, nemen dvdtjes, boeken, workshopmaterialen etc. mee. Dit jaar dicht bij huis, want enkele van ons hadden nog verplichtingen tot laat op de vrijdag, dus het werd Landal Dunimar in Noordwijkerhout.
Mediterraanse sferen

Iets te weinig zitplaatsen voor het hele gezelschap



Op een half uurtje rijden van ons, echt prima. Het was prachtig weer, het huisje was prima en de Albert Heijn was snel gevonden. Dat de Gall & Gall daar direct naast zat, kwam prima uit voor ons weekenddrankje: Mojito's! Eerste avond staat standaard een gourmetje in eigen huis op het programma. De zaterdag werd gevuld met een lekker shopje in het gezellige centrum van Noordwijk aan Zee met een afsluitende lunch bij Alexander Beach Club, heerlijk in het zonnetje!


's Avonds heerlijk weggezwijmeld bij de film Crazy Stupid Love, heerlijk lachen!
De Mojitobar ging open, Hanneke ontpopte zich als een ware cocktailshaker. Heerlijk geslapen en de volgende dag nog een workshopje van Zusje B met als resultaat een supervrolijke sjaal.




Het was weer een geslaagd weekend, wanneer gaan we weer??

XxInge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten