dinsdag 7 augustus 2012

Weekendje dicht bij huis (2)

Hi allemaal,

zoals ik in mijn vorige bericht al vertelde is er nog een andere meidengroep waarmee ik graag een weekendje doorbreng in eigen land: SUC5 (we waren eerst SUC6, maar er is er eentje die het niet heeft gered om bij de club te blijven ;-0).

Met deze club gezellige meiden hebben we een standaard bestemming: Bergen NH. We slapen al jaren in Blooming, een leuk hotel met verschillende soorten kamers midden in de duinen met een heerlijk terras, waar we dan ook verzamelen met flessen wijn en nacho's en de traditionele cadeautjes.



Na alle verhalen van iedereen te hebben gehoord, zetten we koers met de taxi naar restaurant Fabels in Bergen centrum. Een fantastisch restaurant die geen reserveringen aanneemt voor gezelschappen onder de 6 personen, dus het is altijd wachten gezellig aan de bar en dan uiteindelijk zorgen wij meestal dat we bij mooi weer een tafel buiten op het kleine terras krijgen. De aanraders op de kaart zijn Dinee Variee (een etagère vol met lekkere hapjes) en als toetje een heerlijke Scroppino. Dus als je daar in de buurt bent....



Vaak nemen we dan nog een afzakkertje in café het Zeepaardje om vervolgens heerlijk te gaan slapen in Blooming. De ontbijtruimte wordt meestal druk bezocht tijdens weekenden, dus advies is om vroeg te gaan of lekker het ontbijt over te slaan en als het mooi weer is koers te zetten naar Bergen aan Zee op ca. 10 minuten rijden van het hotel. Dit jaar kozen we voor Strandpaviljoen Joep, wat een mooie tent en geweldig personeel. Heerlijk nog even in het zonnetje gezeten met appelgebak met slagroom, nagepraat en mijmeren over het weekend volgend jaar..........wordt het weer Bergen of zijn we toe aan iets anders??

xxInge









Geen opmerkingen:

Een reactie posten